Number of the records: 1  

Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie

  1. Burešová, Pavla Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek první, Gastronomické služby / Pavla Burešová, Blanka Zimáková, Miroslav Čertík, Jan Hán. -- Vydání první. -- Praha : Wolters Kluwer, 2014. -- České a anglické resumé. -- Pod názvem: Vysoká škola hotelová v Praze. -- Scope and content: Kniha zahrnuje vedle popisu historického vývoje gastronomie především kapitoly zaměřené na jednotlivé aspekty podnikání v gastronomii, organizační strukturu, pracovníky, formy prodeje, vytváření nabídky. Autoři se zaměřili na části věnované banketní a cateringové nabídce, nápojové gastronomii, nákupu zboží a výrobě pokrmů. Pozornost je věnována také přípravě provozu, technice obsluhy, nárokům na hygienické standardy a principům řízení kvality služeb. Poslední část textu se zabývá institucionálním stravováním. -- ISBN : 978-80-7478-498-9 brožováno. Zimáková, Blanka, 1956-. Čertík, Miroslav. Hán, Jan, 1973- hotelový průmysl * hromadné stravování * služby * management

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.