Number of the records: 1  

Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie

  1. TitleVybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek první, Gastronomické služby / Pavla Burešová, Blanka Zimáková, Miroslav Čertík, Jan Hán
    Author Burešová, Pavla (Author)
    Another authors Zimáková, Blanka, 1956- (Author)
    Čertík, Miroslav (Author)
    Hán, Jan, 1973- (Author)
    IssueVydání první
    PublicationPraha : Wolters Kluwer, 2014
    Scope153 stran ; 21 cm
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Jazyk resuméCzech, English
    Portion of titleGastronomické služby
    NoteČeské a anglické resumé. Pod názvem: Vysoká škola hotelová v Praze
    Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    AnnotationKniha zahrnuje vedle popisu historického vývoje gastronomie především kapitoly zaměřené na jednotlivé aspekty podnikání v gastronomii, organizační strukturu, pracovníky, formy prodeje, vytváření nabídky. Autoři se zaměřili na části věnované banketní a cateringové nabídce, nápojové gastronomii, nákupu zboží a výrobě pokrmů. Pozornost je věnována také přípravě provozu, technice obsluhy, nárokům na hygienické standardy a principům řízení kvality služeb. Poslední část textu se zabývá institucionálním stravováním.
    Výrazy tezauru hotelový průmysl * hromadné stravování * služby * management
    Klasifikační znaky2826 - Sociální vztahy
    4021 - Management
    ISBN978-80-7478-498-9
    Copy count1, currently available 1
    URL Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Sv. 1. (obsah)
    Document kindKolektivní monografie
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    Call numberLocationInfo
    F 86073EXH - externí sklad Holešovice
    Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.