Number of the records: 1
Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie
Title Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek první, Gastronomické služby / Pavla Burešová, Blanka Zimáková, Miroslav Čertík, Jan Hán Author Burešová, Pavla (Author) Another authors Zimáková, Blanka, 1956- (Author) Čertík, Miroslav (Author) Hán, Jan, 1973- (Author) Issue Vydání první Publication Praha : Wolters Kluwer, 2014 Scope 153 stran ; 21 cm Country Czech Republic Language Czech Jazyk resumé Czech, English Portion of title Gastronomické služby Note České a anglické resumé. Pod názvem: Vysoká škola hotelová v Praze Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík Annotation Kniha zahrnuje vedle popisu historického vývoje gastronomie především kapitoly zaměřené na jednotlivé aspekty podnikání v gastronomii, organizační strukturu, pracovníky, formy prodeje, vytváření nabídky. Autoři se zaměřili na části věnované banketní a cateringové nabídce, nápojové gastronomii, nákupu zboží a výrobě pokrmů. Pozornost je věnována také přípravě provozu, technice obsluhy, nárokům na hygienické standardy a principům řízení kvality služeb. Poslední část textu se zabývá institucionálním stravováním. Výrazy tezauru hotelový průmysl * hromadné stravování * služby * management Klasifikační znaky 2826 - Sociální vztahy 4021 - Management ISBN 978-80-7478-498-9 Copy count 1, currently available 1 URL Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Sv. 1. (obsah) Document kind Kolektivní monografie Call number Location Info F 86073 EXH - externí sklad Holešovice
Number of the records: 1