Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^par_us_auth 0065227^"
  1. NázevVybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek třetí, Online marketing / Jan Hán, Štepán Chalupa, Zdena Lustigová, Jaromír Pažout, Petr Šalda, Martina Frascona' Sochůrková
    Autor Hán, Jan, 1973- (Autor)
    Další autoři Chalupa, Štěpán (Autor)
    Lustigová, Zdena (Autor)
    Pažout, Jaromír (Autor)
    Šalda, Petr (Autor)
    Frascona' Sochůrková, Martina (Autor)
    Vysoká škola hotelová v Praze (Nakladatel, vydavatel)
    VydáníVydání první
    NakladatelPraha : Wolters Kluwer, 2017
    Rozsah311 stran : ilustrace ; 21 cm
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Jazyk resuméČeština, Angličtina
    Část názvuOnline marketing
    PoznámkyPod názvem: Vysoká škola hotelová v Praze. Správné jméno druhého autora: Štěpán Chalupa
    Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    České a anglické resumé
    AnotaceKniha představuje aktuální a klíčové oblasti využití moderních informačních technologií v marketingu hotelů. Autoři se zaměřují na webové stránky a s nimi propojené rezervační systémy hotelů, poukazují na možnosti tzv. digitálního marketingu. Představují vlastnosti v hotelnictví tak významných distribučních kanálů jako jsou OTA, případně také GDS, zabývají se problematikou revenue managementu, jeho aktuálním pojetím a dílčími nástroji, přinášejí ucelenější pohled na možnosti využití sociálních médií v hotelnictví, poodhalují nástroje a metody dnes přirozeně sílícího mobilního marketingu, vyzdvihují význam CRM systémů a aktivit reputation managementu, podtrhují důležitost vybraných moderních metod marketingového výzkumu a závěrem představují některé trendy.
    Výrazy tezauru hotelová profese * hotelový průmysl * webová stránka * internetová adresa * marketing * marketingová koncepce * sociální síť * služby * monografie
    Klasifikační znaky2826 - Sociální vztahy
    3226 - Komunikace
    2031 - Uvádění na trh
    4021 - Management
    ISBN978-80-7552-888-9
    Počet ex.1, z toho volných 1
    URLVybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie (obsah)
    Druh dok.Kolektivní monografie
    SignaturaLokaceInfo
    F 86073EXH - externí sklad Holešovice
    Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie
  2. NázevVybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek druhý, Ubytovací služby / Jan Hán, Martina Beránek, Stanislava Belešová, Dan Mrkos, Petr Studnička, Martina Sochůrková
    Autor Hán, Jan, 1973- (Autor)
    Další autoři Beránek, Martina, 1964- (Autor)
    Belešová, Stanislava (Autor)
    Mrkos, Dan, 1949- (Autor)
    Studnička, Petr, 1983- (Autor)
    Frascona' Sochůrková, Martina (Autor)
    Vysoká škola hotelová v Praze
    VydáníVydání první
    NakladatelPraha : Wolters Kluwer, 2016
    Rozsah351 stran : ilustrace ; 21 cm
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Jazyk resuméČeština, Angličtina
    Část názvuUbytovací služby
    PoznámkyČeské a anglické resumé. Pod názvem: Vysoká škola hotelová v Praze
    Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    AnotacePublikace se zaměřuje na vybrané aspekty řízení ubytovacích zařízení a realizaci ubytovacích služeb, s důrazem na cestovní ruch. Vytváří obraz o jednotlivých typech a vlastnostech ubytovacích zařízení a jejich služeb, pojednává o ekonomicko-manažerských aspektech realizace ubytovacích služeb a poukazuje na vybraná technická a technologická řešení. Pokrývá také některé aktuální výzvy a náměty z oblasti hotelového marketingu a prodeje. Kniha přináší nejen aktuální pohledy, pojetí a statistiky současného stavu výše uvedených oblastí, ale snaží se také přinášet náměty aplikace nových, mnohdy jen zatím pilotně zaváděných metod a nástrojů v oblasti hotelového developmentu, procesního řízení, marketingu apod.
    Výrazy tezauru hotelová profese * hotelový průmysl * služby * management
    Klasifikační znaky2826 - Sociální vztahy
    4021 - Management
    ISBN978-80-7552-253-5
    Počet ex.1, z toho volných 1
    URLVybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Sv. 2. (obsah)
    Druh dok.Kolektivní monografie
    SignaturaLokaceInfo
    F 86073EXH - externí sklad Holešovice
    Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie
  3. NázevVybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek první, Gastronomické služby / Pavla Burešová, Blanka Zimáková, Miroslav Čertík, Jan Hán
    Autor Burešová, Pavla (Autor)
    Další autoři Zimáková, Blanka, 1956- (Autor)
    Čertík, Miroslav (Autor)
    Hán, Jan, 1973- (Autor)
    VydáníVydání první
    NakladatelPraha : Wolters Kluwer, 2014
    Rozsah153 stran ; 21 cm
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Jazyk resuméČeština, Angličtina
    Část názvuGastronomické služby
    PoznámkyČeské a anglické resumé. Pod názvem: Vysoká škola hotelová v Praze
    Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    AnotaceKniha zahrnuje vedle popisu historického vývoje gastronomie především kapitoly zaměřené na jednotlivé aspekty podnikání v gastronomii, organizační strukturu, pracovníky, formy prodeje, vytváření nabídky. Autoři se zaměřili na části věnované banketní a cateringové nabídce, nápojové gastronomii, nákupu zboží a výrobě pokrmů. Pozornost je věnována také přípravě provozu, technice obsluhy, nárokům na hygienické standardy a principům řízení kvality služeb. Poslední část textu se zabývá institucionálním stravováním.
    Výrazy tezauru hotelový průmysl * hromadné stravování * služby * management
    Klasifikační znaky2826 - Sociální vztahy
    4021 - Management
    ISBN978-80-7478-498-9
    Počet ex.1, z toho volných 1
    URL Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Sv. 1. (obsah)
    Druh dok.Kolektivní monografie
    SignaturaLokaceInfo
    F 86073EXH - externí sklad Holešovice
    Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.