Výsledky vyhledávání
Název Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek třetí, Online marketing / Jan Hán, Štepán Chalupa, Zdena Lustigová, Jaromír Pažout, Petr Šalda, Martina Frascona' Sochůrková Autor Hán, Jan, 1973- (Autor) Další autoři Chalupa, Štěpán (Autor) Lustigová, Zdena (Autor) Pažout, Jaromír (Autor) Šalda, Petr (Autor) Frascona' Sochůrková, Martina (Autor) Vysoká škola hotelová v Praze (Nakladatel, vydavatel) Vydání Vydání první Nakladatel Praha : Wolters Kluwer, 2017 Rozsah 311 stran : ilustrace ; 21 cm Země vyd. Česko Jazyk dok. Čeština Jazyk resumé Čeština, Angličtina Část názvu Online marketing Poznámky Pod názvem: Vysoká škola hotelová v Praze. Správné jméno druhého autora: Štěpán Chalupa Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík České a anglické resumé Anotace Kniha představuje aktuální a klíčové oblasti využití moderních informačních technologií v marketingu hotelů. Autoři se zaměřují na webové stránky a s nimi propojené rezervační systémy hotelů, poukazují na možnosti tzv. digitálního marketingu. Představují vlastnosti v hotelnictví tak významných distribučních kanálů jako jsou OTA, případně také GDS, zabývají se problematikou revenue managementu, jeho aktuálním pojetím a dílčími nástroji, přinášejí ucelenější pohled na možnosti využití sociálních médií v hotelnictví, poodhalují nástroje a metody dnes přirozeně sílícího mobilního marketingu, vyzdvihují význam CRM systémů a aktivit reputation managementu, podtrhují důležitost vybraných moderních metod marketingového výzkumu a závěrem představují některé trendy. Výrazy tezauru hotelová profese * hotelový průmysl * webová stránka * internetová adresa * marketing * marketingová koncepce * sociální síť * služby * monografie Klasifikační znaky 2826 - Sociální vztahy 3226 - Komunikace 2031 - Uvádění na trh 4021 - Management ISBN 978-80-7552-888-9 Počet ex. 1, z toho volných 1 URL Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie (obsah) Druh dok. Kolektivní monografie Signatura Lokace Info F 86073 EXH - externí sklad Holešovice Název Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek druhý, Ubytovací služby / Jan Hán, Martina Beránek, Stanislava Belešová, Dan Mrkos, Petr Studnička, Martina Sochůrková Autor Hán, Jan, 1973- (Autor) Další autoři Beránek, Martina, 1964- (Autor) Belešová, Stanislava (Autor) Mrkos, Dan, 1949- (Autor) Studnička, Petr, 1983- (Autor) Frascona' Sochůrková, Martina (Autor) Vysoká škola hotelová v Praze Vydání Vydání první Nakladatel Praha : Wolters Kluwer, 2016 Rozsah 351 stran : ilustrace ; 21 cm Země vyd. Česko Jazyk dok. Čeština Jazyk resumé Čeština, Angličtina Část názvu Ubytovací služby Poznámky České a anglické resumé. Pod názvem: Vysoká škola hotelová v Praze Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík Anotace Publikace se zaměřuje na vybrané aspekty řízení ubytovacích zařízení a realizaci ubytovacích služeb, s důrazem na cestovní ruch. Vytváří obraz o jednotlivých typech a vlastnostech ubytovacích zařízení a jejich služeb, pojednává o ekonomicko-manažerských aspektech realizace ubytovacích služeb a poukazuje na vybraná technická a technologická řešení. Pokrývá také některé aktuální výzvy a náměty z oblasti hotelového marketingu a prodeje. Kniha přináší nejen aktuální pohledy, pojetí a statistiky současného stavu výše uvedených oblastí, ale snaží se také přinášet náměty aplikace nových, mnohdy jen zatím pilotně zaváděných metod a nástrojů v oblasti hotelového developmentu, procesního řízení, marketingu apod. Výrazy tezauru hotelová profese * hotelový průmysl * služby * management Klasifikační znaky 2826 - Sociální vztahy 4021 - Management ISBN 978-80-7552-253-5 Počet ex. 1, z toho volných 1 URL Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Sv. 2. (obsah) Druh dok. Kolektivní monografie Signatura Lokace Info F 86073 EXH - externí sklad Holešovice Název Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek první, Gastronomické služby / Pavla Burešová, Blanka Zimáková, Miroslav Čertík, Jan Hán Autor Burešová, Pavla (Autor) Další autoři Zimáková, Blanka, 1956- (Autor) Čertík, Miroslav (Autor) Hán, Jan, 1973- (Autor) Vydání Vydání první Nakladatel Praha : Wolters Kluwer, 2014 Rozsah 153 stran ; 21 cm Země vyd. Česko Jazyk dok. Čeština Jazyk resumé Čeština, Angličtina Část názvu Gastronomické služby Poznámky České a anglické resumé. Pod názvem: Vysoká škola hotelová v Praze Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík Anotace Kniha zahrnuje vedle popisu historického vývoje gastronomie především kapitoly zaměřené na jednotlivé aspekty podnikání v gastronomii, organizační strukturu, pracovníky, formy prodeje, vytváření nabídky. Autoři se zaměřili na části věnované banketní a cateringové nabídce, nápojové gastronomii, nákupu zboží a výrobě pokrmů. Pozornost je věnována také přípravě provozu, technice obsluhy, nárokům na hygienické standardy a principům řízení kvality služeb. Poslední část textu se zabývá institucionálním stravováním. Výrazy tezauru hotelový průmysl * hromadné stravování * služby * management Klasifikační znaky 2826 - Sociální vztahy 4021 - Management ISBN 978-80-7478-498-9 Počet ex. 1, z toho volných 1 URL Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Sv. 1. (obsah) Druh dok. Kolektivní monografie Signatura Lokace Info F 86073 EXH - externí sklad Holešovice