Počet záznamů: 1
Ultrazpracovaní lidé
SYS 0193253 LBL 00000nam-a22^^^^^-i-4500 003 CZ-PrPKS 005 20240923095934.8 007 ta 008 240912s2024----xr-----e-f----001-0-cze-- 020 $a 978-80-7555-216-7 $q (brožováno) 040 $a ABA011 $b cze $e rda 041 1-
$a cze $h eng 084 $a 6031 084 $a 6026 084 $a 2841 100 1-
$7 par_us_auth*0080564 $a Tulleken, Chris van, $d 1978- $4 aut 240 10
$7 par_us_auth*0080563 $a Ultra-processed people. $l Česky 245 10
$a Ultrazpracovaní lidé : $b proč nedokážeme přestat jíst věci, které nejsou jídlo, a co s tím? / $c Chris Van Tulleken 250 $a Vydání první 264 -1
$a V Brně : $b Jan Melvil Publishing, $c 2024 300 $a 408 stran ; $c 22 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 490 1-
$a Pod povrchem 500 $a Přeloženo z angličtiny 504 $a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík 520 2-
$a Vydejte se na fascinující a zároveň děsivou cestu do světa ultrazpracovaných potravin. S pomocí vědy odhalíte, co skutečně jíte a proč moderní strava vede spíše než ke zdraví a rovnováze k chronickým nemocem, duševním chorobám a závislostem. Kromě nečekaného složení běžných potravin rozkrývá Chris van Tulleken také znepokojivé výrobní procesy a zákeřné marketingové taktiky, které nás nutí po těchto chemických pochoutkách sahat znovu a znovu. Smířit se s tím ale nemusíte! Autor, který se experimentálně zkusil měsíc stravovat stejně špatně jako typický britský teenager, ukazuje, jak se závislostí na „nejídle“ úspěšně bojovat a konečně převzít vědomou kontrolu nad tím, co denně konzumujeme. 650 07
$7 par_us_entry*0008110 $a potravinářská výroba 650 07
$7 par_us_entry*0008115 $a potravinářský průmysl 650 07
$7 par_us_entry*0008123 $a potraviny 650 07
$7 par_us_entry*0014247 $a zpracované potraviny 650 07
$7 par_us_entry*0013494 $a výživa 650 07
$7 par_us_entry*0004919 $a lidská výživa 830 -0
$7 par_us_auth*0062224 $a Pod povrchem
Počet záznamů: 1