Počet záznamů: 1  

Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie

  1. SYS169749
    LBL
      
    00000nam--2200000---450-
    003
      
    CZ-PrPKS
    005
      
    20160912160213.4
    007
      
    tu
    008
      
    160826s2014||||xr-----e------001-0-cze||
    020
      
    $a 978-80-7478-498-9 $q brožováno
    040
      
    $a ABA011 $b cze $9 2 $e RDA
    041
      
    $a cze $b cze $b eng
    044
      
    $a xr $c CZ
    084
      
    $a 2826
    084
      
    $a 4021
    100
    1-
    $7 par_us_auth*0065384 $a Burešová, Pavla $4 aut
    245
    10
    $a Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. $n Svazek první, $p Gastronomické služby / $c Pavla Burešová, Blanka Zimáková, Miroslav Čertík, Jan Hán
    246
    00
    $a Gastronomické služby
    250
      
    $a Vydání první
    264
    -1
    $a Praha : $b Wolters Kluwer, $c 2014
    300
      
    $a 153 stran ; $c 21 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a České a anglické resumé
    500
      
    $a Pod názvem: Vysoká škola hotelová v Praze
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    520
    2-
    $a Kniha zahrnuje vedle popisu historického vývoje gastronomie především kapitoly zaměřené na jednotlivé aspekty podnikání v gastronomii, organizační strukturu, pracovníky, formy prodeje, vytváření nabídky. Autoři se zaměřili na části věnované banketní a cateringové nabídce, nápojové gastronomii, nákupu zboží a výrobě pokrmů. Pozornost je věnována také přípravě provozu, technice obsluhy, nárokům na hygienické standardy a principům řízení kvality služeb. Poslední část textu se zabývá institucionálním stravováním.
    650
    14
    $7 par_us_entry*0003058 $a hotelový průmysl
    650
    14
    $7 par_us_entry*0003082 $a hromadné stravování
    650
    14
    $7 par_us_entry*0010478 $a služby
    650
    14
    $7 par_us_entry*0005217 $a management
    700
    1-
    $7 par_us_auth*0065385 $a Zimáková, Blanka, $d 1956- $4 aut
    700
    1-
    $7 par_us_auth*0065386 $a Čertík, Miroslav $4 aut
    700
    1-
    $7 par_us_auth*0065227 $a Hán, Jan, $d 1973- $4 aut
    856
      
    $a Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Sv. 1. (obsah) $u http://www.obalkyknih.cz/file/toc/104198/pdf

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.