Počet záznamů: 1
Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie
SYS 169749 LBL 00000nam--2200000---450- 003 CZ-PrPKS 005 20160912160213.4 007 tu 008 160826s2014||||xr-----e------001-0-cze|| 020 $a 978-80-7478-498-9 $q brožováno 040 $a ABA011 $b cze $9 2 $e RDA 041 $a cze $b cze $b eng 044 $a xr $c CZ 084 $a 2826 084 $a 4021 100 1-
$7 par_us_auth*0065384 $a Burešová, Pavla $4 aut 245 10
$a Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. $n Svazek první, $p Gastronomické služby / $c Pavla Burešová, Blanka Zimáková, Miroslav Čertík, Jan Hán 246 00
$a Gastronomické služby 250 $a Vydání první 264 -1
$a Praha : $b Wolters Kluwer, $c 2014 300 $a 153 stran ; $c 21 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a České a anglické resumé 500 $a Pod názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 504 $a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík 520 2-
$a Kniha zahrnuje vedle popisu historického vývoje gastronomie především kapitoly zaměřené na jednotlivé aspekty podnikání v gastronomii, organizační strukturu, pracovníky, formy prodeje, vytváření nabídky. Autoři se zaměřili na části věnované banketní a cateringové nabídce, nápojové gastronomii, nákupu zboží a výrobě pokrmů. Pozornost je věnována také přípravě provozu, technice obsluhy, nárokům na hygienické standardy a principům řízení kvality služeb. Poslední část textu se zabývá institucionálním stravováním. 650 14
$7 par_us_entry*0003058 $a hotelový průmysl 650 14
$7 par_us_entry*0003082 $a hromadné stravování 650 14
$7 par_us_entry*0010478 $a služby 650 14
$7 par_us_entry*0005217 $a management 700 1-
$7 par_us_auth*0065385 $a Zimáková, Blanka, $d 1956- $4 aut 700 1-
$7 par_us_auth*0065386 $a Čertík, Miroslav $4 aut 700 1-
$7 par_us_auth*0065227 $a Hán, Jan, $d 1973- $4 aut 856 $a Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Sv. 1. (obsah) $u http://www.obalkyknih.cz/file/toc/104198/pdf
Počet záznamů: 1