Počet záznamů: 1  

Zemědělské sucho v České republice - vývoj, dopady a adaptace

  1. SYS0179812
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3i-4500
    003
      
    CZ-PrPKS
    005
      
    20200424094117.7
    007
      
    ta
    008
      
    200304s2019----xr-abehf------000-0-cze--
    020
      
    $a 978-80-88351-02-3 $q (brožováno)
    040
      
    $a ABA011 $b cze $e rda
    084
      
    $a 5216
    084
      
    $a 5616
    084
      
    $a 5606
    100
    1-
    $7 par_us_auth*0069778 $a Žalud, Zdeněk, $d 1965- $4 aut
    245
    10
    $a Zemědělské sucho v České republice - vývoj, dopady a adaptace / $c autorský kolektiv Zdeněk Žalud, Miroslav Trnka, Petr Hlavinka a kolektiv
    264
    -1
    $a Praha : $b Agrární komora České republiky, $c 2019
    300
      
    $a 115 stran : $b ilustrace (převážně barevné), mapy, plány, faksimile ; $c 30 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Název z obálky
    504
      
    $a Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
    650
    07
    $7 par_us_entry*0011378 $a sucho
    650
    07
    $7 par_us_entry*0014103 $a zemědělsky využívaná půda
    650
    07
    $7 par_us_entry*0013176 $a vodní zdroje
    650
    07
    $7 par_us_entry*0014164 $a změna klimatu
    650
    07
    $7 par_us_entry*0014062 $a zemědělská politika
    650
    07
    $7 par_us_entry*0015512 $a Česká republika
    650
    07
    $7 par_us_entry*0006110 $a 20. století
    650
    07
    $7 par_us_entry*0006413 $a 21. století
    700
    1-
    $7 par_us_auth*0069780 $a Trnka, Miroslav, $d 1976- $4 aut
    700
    1-
    $7 par_us_auth*0069781 $a Hlavinka, Petr $4 aut
    856
    40
    $a Zemědělské sucho v České republice - vývoj, dopady a adaptace (plný text) $u http://www.akcr.cz/data_ak/20/v/ZemedelskeSucho.pdf

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.