Počet záznamů: 1  

potravinářské aditivum

  1. SYS0008111
    LBL
      
    ^^^^^ny--a2200289n--4500
    003
      
    CZ-PrPKS
    005
      
    20180613175155.9
    008
      
    020524|j|anznnbabn-----------|-a|a------
    040
      
    $b cze
    066
      
    $a 01 $c 03
    150
      
    $a potravinářské aditivum $2 CZ $9 D
    450
      
    $a food additive $2 EN $9 D
    450
      
    $a additif alimentaire $2 FR $9 D
    450
      
    $a Lebensmittelzusatzstoff $2 DE $9 D
    450
      
    $a LEBENSMITTELADDITIV $2 DE $9 N
    450
      
    $a ZUSATZSTOFF FÜR LEBENSMITTEL $2 DE $9 N
    550
      
    $7 par_us_entry*0002338 $a 6036 potravinářská technologie $z CZ $w g
    550
      
    $7 par_us_entry*0004335 $a konzervační prostředek $z CZ $w h
    550
      
    $7 par_us_entry*0010441 $a sladidlo $z CZ $w h
    550
      
    $7 par_us_entry*0008114 $a potravinářský emulgátor $z CZ $w h
    550
      
    $7 par_us_entry*0011258 $a stopový prvek $z CZ $w h
    550
      
    $7 par_us_entry*0013972 $a zchutňující látka $z CZ $w h
    550
      
    $7 par_us_entry*0008697 $a prostředek ovlivňující strukturu $z CZ $w h
    550
      
    $7 par_us_entry*0008112 $a potravinářské barvivo $z CZ $w h
    550
      
    $7 par_us_entry*0020832 $a enzym $z CZ $w n
    550
      
    $7 par_us_entry*0014914 $a adjuvans $z CZ $w n
    550
      
    $7 par_us_entry*0008117 $a potravinová legislativa $z CZ $w n
    550
      
    $7 par_us_entry*0004291 $a kontaminace potravin $z CZ $w n
    550
      
    $7 par_us_entry*0008108 $a potravinářská chemie $z CZ $w n
    680
      
    $i MT 6036 potravinářská technologie
    688
      
    $a Látka přidávaná v malém množství při přípravě potravin pro zlepšení jejich vzhledu nebo možnosti konzervace. $2 CZ
    688
      
    $a Product added in small quantities during the preparation of food so as to improve appearance or preservation. $2 EN
    688
      
    $a Produit ajouté en petite quantité au cours de la préparation des aliments afin d'améliorer leur présentation ou leur conservation. $2 FR
    688
      
    $a Substanz, die dem Lebensmittel während der Zubereitung in kleinen Mengen beigegeben wird, um seine Haltbarkeit oder Konsistenz zu verbessern. $2 DE
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.