Počet záznamů: 1  

GDPR v personalistice

  1. NázevGDPR v personalistice / Jiří Žůrek
    Autor Žůrek, Jiří (Autor)
    Vydání2. doplněné vydání
    NakladatelOlomouc : ANAG, [2022]
    Copyright©2022
    Rozsah206 stran ; 21 cm
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Edice Práce, mzdy, pojištění
    Variantní názvyGDPR
    AnotacePublikace přibližuje zpracování osobních údajů v podmínkách zaměstnavatelů, a to nejen výkladem GDPR v úzké vazbě na personální oblast, konkrétně tedy jak pracovat s osobními údaji uchazečů o zaměstnání, zaměstnanců a bývalých zaměstnanců, ale nově také přináší téměř dvě desítky příkladů z dozorové praxe Úřadu pro ochranu osobních údajů v personální oblasti a ucelenou sekci více než 50 odpovědí na časté, ale i méně frekventované otázky, které jsou pro přehlednost rozčleněny do oblastí podle fáze, v níž se zpracování osobních údajů nachází (před vznikem pracovního poměru, v jeho průběhu a po skončení), tak, aby byl po jejím přečtení každý schopen aplikovat pravidla GDPR na zpracování osobních údajů zaměstnanců.
    Výrazy tezauru osobní údaje * ochrana dat * ochrana soukromí * personální oddělení * nábor * zaměstnanci * skončení pracovního poměru * Česká republika
    Klasifikační znaky3226 - Komunikace
    1236 - Práva a svobody
    4421 - Práce a mzdy
    4406 - Zaměstnanost
    ISBN978-80-7554-365-3
    Počet ex.1, z toho volných 1
    Druh dok.Příručky
    SignaturaLokaceInfo
    F 90689Poslanecká sněmovna
    GDPR v personalistice

Počet záznamů: 1