Počet záznamů: 1
Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie
Název Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek první, Gastronomické služby / Pavla Burešová, Blanka Zimáková, Miroslav Čertík, Jan Hán Autor Burešová, Pavla (Autor) Další autoři Zimáková, Blanka, 1956- (Autor) Čertík, Miroslav (Autor) Hán, Jan, 1973- (Autor) Vydání Vydání první Nakladatel Praha : Wolters Kluwer, 2014 Rozsah 153 stran ; 21 cm Země vyd. Česko Jazyk dok. Čeština Jazyk resumé Čeština, Angličtina Část názvu Gastronomické služby Poznámky České a anglické resumé. Pod názvem: Vysoká škola hotelová v Praze Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík Anotace Kniha zahrnuje vedle popisu historického vývoje gastronomie především kapitoly zaměřené na jednotlivé aspekty podnikání v gastronomii, organizační strukturu, pracovníky, formy prodeje, vytváření nabídky. Autoři se zaměřili na části věnované banketní a cateringové nabídce, nápojové gastronomii, nákupu zboží a výrobě pokrmů. Pozornost je věnována také přípravě provozu, technice obsluhy, nárokům na hygienické standardy a principům řízení kvality služeb. Poslední část textu se zabývá institucionálním stravováním. Výrazy tezauru hotelový průmysl * hromadné stravování * služby * management Klasifikační znaky 2826 - Sociální vztahy 4021 - Management ISBN 978-80-7478-498-9 Počet ex. 1, z toho volných 1 URL Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Sv. 1. (obsah) Druh dok. Kolektivní monografie Signatura Lokace Info F 86073 EXH - externí sklad Holešovice
Počet záznamů: 1