Počet záznamů: 1  

Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie

  1. NázevVybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek první, Gastronomické služby / Pavla Burešová, Blanka Zimáková, Miroslav Čertík, Jan Hán
    Autor Burešová, Pavla (Autor)
    Další autoři Zimáková, Blanka, 1956- (Autor)
    Čertík, Miroslav (Autor)
    Hán, Jan, 1973- (Autor)
    VydáníVydání první
    NakladatelPraha : Wolters Kluwer, 2014
    Rozsah153 stran ; 21 cm
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Jazyk resuméČeština, Angličtina
    Část názvuGastronomické služby
    PoznámkyČeské a anglické resumé. Pod názvem: Vysoká škola hotelová v Praze
    Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    AnotaceKniha zahrnuje vedle popisu historického vývoje gastronomie především kapitoly zaměřené na jednotlivé aspekty podnikání v gastronomii, organizační strukturu, pracovníky, formy prodeje, vytváření nabídky. Autoři se zaměřili na části věnované banketní a cateringové nabídce, nápojové gastronomii, nákupu zboží a výrobě pokrmů. Pozornost je věnována také přípravě provozu, technice obsluhy, nárokům na hygienické standardy a principům řízení kvality služeb. Poslední část textu se zabývá institucionálním stravováním.
    Výrazy tezauru hotelový průmysl * hromadné stravování * služby * management
    Klasifikační znaky2826 - Sociální vztahy
    4021 - Management
    ISBN978-80-7478-498-9
    Počet ex.1, z toho volných 1
    URL Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Sv. 1. (obsah)
    Druh dok.Kolektivní monografie
    SignaturaLokaceInfo
    F 86073EXH - externí sklad Holešovice
    Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.