Počet záznamů: 1  

Odměňování zaměstnaneckých (podnikových) vynálezů a jeho přiměřenost - právní a ekonomické aspekty

  1. NázevOdměňování zaměstnaneckých (podnikových) vynálezů a jeho přiměřenost - právní a ekonomické aspekty / Pavel Svačina, Martin Boháček, Renáta Bačárová, Barbora Rýdlová
    Autor Svačina, Pavel, 1979- (Autor)
    Další autoři Boháček, Martin, 1947- (Autor)
    Bačárová, Renáta (Autor)
    Rýdlová, Barbora, 1976- (Autor)
    VydáníVydání první
    NakladatelPraha : Wolters Kluwer, 2020
    Rozsahxv, 357 stran : ilustrace ; 24 cm
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Jazyk resuméAngličtina
    Poznámky"Právní stav publikace je k 30.5.2020"--Rub titulní stránky. Kniha je dostupná také v ASPI a jako e-kniha
    Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    Anglické resumé
    AnotacePublikace pojednává o tématu přiměřenosti v odměňování zaměstnaneckých (podnikových) vynálezů. Je koncipována tak, že nahlíží a diskutuje přiměřenost odměňování z různých právních i ekonomických, teoretických i praktických úhlů pohledu, neboť kontroverznost tohoto tématu takovou pestrou směs perspektiv podle názoru autorů vyžaduje. V textu jsou prezentována unikátní data ohledně výše odměn v České republice i ve vybraných zemích, a to jak na úrovni interních předpisů podnikatelských subjektů a univerzit, tak na úrovni soudních a mimosoudních vyrovnání mezi zaměstnancem a zaměstnavatelem.
    Výrazy tezauru vynález * vědecký objev * zaměstnanec * odměňování za práci * univerzita * Československo * Česká republika * Slovensko * Evropa * Spojené státy * Japonsko
    Klasifikační znaky6416 - Výzkum a duševní vlastnictví
    4421 - Práce a mzdy
    ISBN978-80-7598-434-0
    Počet ex.1, z toho volných 1
    Druh dok.Kolektivní monografie
    SignaturaLokaceInfo
    F 89575PSS - Poslanecká sněmovna
    Odměňování zaměstnaneckých (podnikových) vynálezů a jeho přiměřenost - právní a ekonomické aspekty

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.